Ki foglalkozik az autóddal?

 Iván Anita. Ő az, akivel először találkozni fogsz, Ő veszi fel a telefont, ő válaszol az e-mailre, Ő fogad az irodában. Amolyan mindenes. Neki mondhatod el, milyen problémák vannak az autóddal, vele egyeztetsz időpontot és ő hív fel, ha kész van.IMG_1866 

Tanító-német nyelv oktató szakon végzett, 2007 óta dolgozik a cégnél. Most már profin kezeli a különböző alkatrész programokat és a biztosítós ügyintézésben is nagyon otthon van. A weboldal és a Facebook oldalt is ő csinálja, ő a cég marketingese is.

 

Iván András, a Főnök. 1991-ben végzett karosszérialakatosként. 1998-ban technika tanári diplomát szerzett. A mestervizsgát 2006-ban tette le. 24 éve dolgozik a szakmában, először másodállásban, majd egyéni vállalkozóként, 2007 óta pedig a kft. ügyvezetőjeként.

Sok totálkáros autót megmentett már. Ő még az a szakember, aki nem kicseréli és eldobja az alkatrészeket, hanem próbálja megjavítani ésszerű határokon belül.  Nem csak a karosszériamunkában, fényezésben számíthatsz rá, hanem villamossági problémák (pl. töltés) megoldása is az ő feladata. Nosztalgiával gondol a régi autókra, mikor még a mérnökök az egyszerű és jó megoldásra törekedtek, nem bonyolították agyon az autókat.  A problémákat ezerszer körbejárja, addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a megoldást. “A rutin meg az évek”, ez a kedvenc szavajárása.

 

Varga Roland,  Roli. 2010-ben végzett karosszéria lakatosként. Itt volt tanuló a Kellynél, de utána még kitanulta a fényező szakmát is.

varga roland_k

Ő az, aki előkészíti fényezéshez az autót. Lecsiszolja, kitteli. Tulajdonképpen csiszol egész nap, de az, hogy milyen szép lesz autó, nagyban függ Tőle.

 

 

Ha szimpatikusnak találtál minket és úgy döntesz, ránk bízod az autódat, keress a 87/550-205 vagy a 20/259-9343-as számon. Vagy személyesen itt:
A pontos címünk :

Sümeg, Korona u. 4.

Figyeld kihelyezett tábláinkat!


Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 óráig, ebédszünet 12-13-ig.

e-mail cím: info@kellysumeg.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: