Velünk történt

Az eset megértéséhez le kell írnom, hogy egyik szállítónktól úgy kapjuk az alkatrészt, hogy van kapukulcsuk és a bolt bejárata elé rakják le hajnalban az árut.
Mi pedig a visszárut az ajtó elé szoktuk kitenni.

Történt egyszer, hogy olyan alkatrészek kellettek, amit egy másik beszállítótól rendeltünk meg.
Mivel a hagyományos rendeléskor csak a késő délelőtti időpontban ért volna ide az áru és így nem lett volna kész délelőtt az autó, “mindent a vevőért” címszó alatt úgy döntöttem, hogy éjszakára kérem a futárt és kelek 3-kor.

Mi az nekem! Csörgött is 3 órakor a telefon, kimentem a hideg éjszakába, de nem volt kedvem kinyitni a boltot, csak az ajtó elé raktuk le az árut, gondoltam, reggelig úgyse viszi el senki, hiszen a kapu zárva van.

Nagy nyugalommal visszaaludtam, hiszen a kedves ügyfélért meghoztam az áldozatot, elégedett lehet szervizünkkel, délelőtt kész lesz az autó.

A döbbenet boltnyitáskor ért, mert az ajtó előtt nem volt más, csak néhány apróság, amit a “kapukulcsos” szállítótól rendeltem. Hova lett az éjszakai szállítmány?Vagy csak álmodtam az egészet?

Akkor nyilalt belém a felismerés, hogy biztos azt hitte a futár, hogy visszáru és elvitte magával. Gyorsan telefon és szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak Ajkáig kellett utánamennünk, így még időben át tudtuk adni az autót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d bloggers like this: